СЗС помогли породици Тот из Осојана
29 08 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДЕ О ПРИМЉЕНОЈ ДОНАЦИЈИ/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је током јула петочлану породицу Тот из Осојана, општина Исток на Косову и Метохији. Чланови породице су домаћин Габријел, супруга Вања и деца Анђела (16), Невена (13) и Оливер (11). Помоћ се огледала у набавци машина и средстава за прање (аутомобила, тепиха, намештаја и сл.) и грађевинског материјала. Куповином машина за прање, породица Тот ће у наредном периоду од свог рада успети  себи да обезбеди редовнији приход. Укупна вредност помоћи износила је 415.000 динара.


Велику помоћ у новом послу родитељи имају и од њихове деце

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.  

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250318

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png