Рачунари за Закиће и Дубиће са Космета
08 09 2015

Пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из компаније Меркур, донирали су неколико рачунара социјално угроженим породицама на Косову и Метохији. Прва два рачунара уручена су породицама из Истока и то Закићима из села Шаљиновице и Дубићима из села Суви Лукавац. Чланови продице Закић су родитељи Предраг и Добрила са децом Живорадом (31), Жељком (26), Живком (25), Вукићом (22), Вукмиром (22) и Антом (18). Породицу Дубић чине и отац и ћерка Слађана. 


Слађана Дубић (лево)


Рачунар за породицу Закић


Породица Закић

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овим и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.   

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232943

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png