СЗС регистровани у Црној Гори!
12 09 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/CrnaGora/manastir-ostrog.jpg
У години када је Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ добила Орден Светог Саве и када прославља мали јубилеј - 10 година рада и постојања, нова велика радосна вест долази из Црне Горе где је организација СРБИ ЗА СРБЕ почетком јула званично регистрована, а недуго затим отворени су и текући и девизни рачуни путем којих ће организација прикупљати донације у Црној Гори за помоћ социјално угроженим српским породицама. Благослов за рад удружења у Црној Гори добијен је раније и од Митрополита Епархије Црногорско-приморске Амфилохија.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ позива све донаторе, пријатеље и чланове организације из Црне Горе да подрже и придруже се раду организације како би обезбедили што већу и конкретнију помоћ за социјално угрожене вишедетне српске породице.

Текући рачун: 510-91548-03, Црногорска Комерцијална банка
Девизни рачун:  IBAN ME25 5000 0000 0091 5480 3  SWIFT: CKBCMEPG
Прималац: Хуманитарна организација Срби за Србе
Контакт: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

Додатни значај регистровања организације СРБИ ЗА СРБЕ у Црној Гори јесте чињеница да организација прославља своју славу Светог Василија Острошког чије свете мошти леже у манастиру Острог, недалеко од Никшића.

У последњих десет година свог вредног доброчинитељског рада, Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ прикупила је 1,3 милионa евра донација са којима је обезбедила социјалну помоћ за више од 1,400 сиромашних и угрожених српских породица широм Балкана које укупно броје преко 10,000 деце.

Поред изградње и поправке на десетине кућа, обезбеђена је велика помоћ породицама у виду фрижидера, шпорета, замрзивача, веш машина и другог неопходног покућства, изграђен је и опремљен велики број купатила, опремљене су дечје собе новим креветима, плакарима, столовима, компјутерима, играчкама и школским прибором. Такође, организација је обезбедила велику помоћ сеоским породицама у виду трактора, фреза, прикључних машина, пластеника, крава, оваца и коза како би својим радом стекли могућност да обезбеде основне животне потребштине за своју децу.

До краја 2015. године, планирано је да организација СРБИ ЗА СРБЕ буде званично регистрована и у Канади, како би се велики број донатора и пријатеља организације активно укључио у рад организације и у тој држави. До сада, организација је званично регистрована у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској, Немачкој, Сједињеним Америчким Државама и од скоро у Црној Гори. Планирано је да се организација у наредним годинама шири и региструје у новим државама широм српске дијаспоре како би се прикупила још већа и конкретнија помоћ за социјално угрожене породице широм Балкана.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892410

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png