Успешан први турнир у Земуну!
17 09 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-8.jpg
Спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока” отворио је нову страницу у Земуну! У петак 11. септембра 2015. нешто после 18 часова зачула се на звучницима у дворишту ОШ ,,Светозар Милетић” химна Републике Србије Боже правде у извођењу младе певачке звезде Анђеле Тасић и тиме је званично отворен први турнир и започета историја ,,Тројке из блока” у Земуну! Почетак дивног пријатељства обележила је велика посећеност турнира у једној од најлепших београдских основних школа. Уз велико залагање наших поносних спонзора из Земуна, као и дивног особља ОШ ,,Светозар Милетић” на челу са директором Мирољубом Мосуровићем, скупљено је у Земуну 90.740 динара и 20 евра, од чега на самом турниру 33.740 динара и 20 евра, а од поносних спонзора 57.000 динара!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-zemun-1.jpg

Хвала Земунцима великог срца! 57 пријављених такмичара, деца и родитељи, легенде спорта, музике и глуме, сви окупљени крај кошаркашког терена и јединствени у мисији помоћи социјално угроженим вишедетним породицама широм Србије и Републике Српске – дивна слика коју ,,Тројка из блока” наставља да шаље у свет!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-7.jpg
Иван Бекјарев и Бане Ексер подржали турнир ''Тројка из блока''

Док је млада певачка звезда певала песму ,,Магла паднала” за извођење првог шута скупила се екипа која представља све најбоље што Србија има – спорт и уметност: један од најбољих рукометаша Србије и света Недељко Јовановић, бард српског глумишта Иван Бекјарев, један од зачетника хип-хопа у Србији Марко CYA, земунска рок легенда Бане ексер, фронтмен бенда Зарђали ексер и Рамирез из једног од водећих бендова у Србији данас – Феуда.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-5.jpg
Марко из групе CYA

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-zemun-2.jpg
Рамирез из групе Феуд

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-6.jpg
Недељко Јовановић, рукометни репрезентативац Србије

Колико талента, хумора, искуства и шампиона на једном месту! Предиван амбијент у дворишту ОШ ,,Светозар Милетић” појачавао је ову нестварну слику, и док се спуштало вече, полако су се палила светла на фасади и цео призор постајао је још величанственији. Док су летеле лопте на кош, звучнике су од Анђеле Тасић преузели господин Милош Симовић, портпарол Хуманитарне организације Срби за Србе и два легендарна диск џокеја: званични диск џокеј ,,Тројке из блока” Сале Л ТХЦФ и урбана легенда Београда Паја Коба33. Њих двојица су убацивали тројке и убацивали хитове у звучнике, док је Милош Симовић храбрио Земунце да се пријаве у што већем броју, и позивао такмичаре да изводе тројке.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-11.jpg
Анђела Тасић пева химну ''Боже правде'' пред почетак турнира

Диван почетак великог пријатељства Земуна и ,,Тројке из блока”! Године које долазе дочекаћемо заједно, спремни да се ухватимо у коштац са проблемима и да их уједињени решавамо! Наши поносни спонзори који су одрадили велики посао у организацији и промоцији турнира у Земуну били су: Кафана Маћадо, Тотал гроуп, Моделиа, Про Зис тим, Никола промет, Кафе Семлин и Либерти трговина. Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује овим дивним људима који су одлучили да покрену Земунце и учине нешто конкретно за своје угрожене комшије. Њихова енергија обећава велике акције! Свесни тога да наше мало некоме значи много, удружени настављамо да се боримо за бољу будућност свих социјално угрожених вишедетних породица широм Србије и региона. Док се први турнир приближавао крају, Земунци су имали прилику да упознају младу наду српске реп сцене, великог пријатеља ,,Тројке из блока, младог богослова Uncle Džo-a који се представио својим песмама и бритким стиховима.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-10.jpg
Познати београдски репер Uncle Jo

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-16.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Zemun/trojka-iz-bloka-3.jpg
Победници првог турнира ''Тројка из блока'' у Земуну

Такмичарски дух ,,Тројке из блока” најбоље се огледа у финалу сваког турнира. У Земуну је борба била фер и нимало лака. У финале су прошли најбољи, а то су у Земуну били такмичари свих полова и генерација: основци, средњошколци, студенти, мајке и очеви. Победили су Игор Китановић – прво место, златна медаља и пехар ,,Тројка из блока”, друго место – Вук Рајовић, сребрна медаља и треће место и бронза – Вукан Поповић. Највећи победник је Земун који је постао члан породице ,,Тројке из блока”, са нама победнички низ наставља на турнирима у септембру, месецу кошарке, у коме наша репрезентација незадрживо граби ка финалу Европског првенства! Атмосферу са првог турнира у Земуну можете делом осетити на фотографијама на званичној фејсбук страници ,,Тројка из блока”. Диван месец за љубитеље кошарке! Придружите нам се да га прославимо заједно! Будите и ви део ,,Тројке из блока”!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892428

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png