50 година цркве Св. Николе у Чикагу
18 09 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago4.jpg
У суботу 12. и недељу 13. септембра представници Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ из Чикага присуствовали су обележавању 50 година постојања цркве Светог Николе у чикашком насељу Брукфилд. Чланови организације желели су својим личним присуством да подрже будући рад цркве Св. Николе а уједно и да прикупе донације за помоћ социјално угроженим српским породицама. Многи посетиоци нашег штанда са одушевљењем су се по први пут упознали са радом организације, а уз помоћ донатора који већ дужи низ година прате и подржавају рад организације прикупљено је $460 на овом скупу.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago3.jpg

Црква Светог Николе и њена фолклорна група Моравац подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ већ дужи низ година. Надамо се да ће сарадња бити настављена у предстојећим годинама на обострано задовољство а све у циљу прикупљања још већег броја донатора и средстава за помоћ породицама.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago7.jpg
Петко Петровић и Небојша Живковић на СЗС штанду у цркви Св. Николе

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago2.jpg

Током скупа, договорена је сарадња и са парохијанима цркве Светог Ђорђа из Чикага који дужи низ година прате рад наше организације и који су упутили позив да се следећи викенд упознамо са члановима њихове цркве и представимо рад организације СРБИ ЗА СРБЕ.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago1.jpg
Продаване су и мајице са познатим српским мотивима

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago5.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago6.jpg

Овим путем организација СРБИ ЗА СРБЕ жели да упути захвалности свим пријатељима који су посетили штанд наше организације током викенда и који су својим донацијама подржали реализацију нових пројеката помоћи социјално угроженим породицама на подручју Балкана. Надамо се да ћемо наставити сарадњу са црквом Св. Николе и ширити и јачати нашу хуманитарну мисију.

http://www.srbizasrbe.net/images/SZSUSA/2015/cikago8.jpg
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ! - СРБИ ЗА СРБЕ ЧИКАГО
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18876815

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png