Помогнута породица Трифковић са Пала
23 09 2015

Извештај: СЗС Р. Српска /РАЧУН/ /ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе, помогла је током лета седмочлану породицу Трифковић са Пала у Републици Српској. Родитељи Која и Сандра са својом дјецом Дамјана (21), Димитрије (20), Тијана (18), Јована (17), Марија (15), помогнути су са прикључним машинама за мотокултиватор (фреза, плугови, косачица) у вредности од 2.733 КМ.

Породица Трифковић је честита и радна. Дјеца су одгајана у духу српства да буду поштени и вриједни људи. Сви су одлични ђаци за које се родитељи боре да наставе школовање. Мајка је добра домаћица која се посветила својој дјеци и кући, док се отац бори и ради послове које тек сада учи.Трифковићи се захваљују свим добрим људима, нашим донаторима, који су омогућили ову куповину и обезбједили им "посао" са којим могу дјецу извести на прави пут.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274568

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png