Радови у току код породице Насковић
24 09 2015

Извештај: СЗС Београд /ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе завршила је први део грађевинских радова на адаптирању куће шесточлане породице Насковић из села Кусце у Гњилану на Косову и Метохији, које смо посетили крајем јуна ове године и том приликом се уверили да им је што хитније потребна помоћ за сређивање стамбеног простора. Отац Бобан и мајка Микица са четворо малолетне дечице, Данијела (7 год.), Теодора (3 год.) и бебе близанци Александар и Александра (8 месеци), захваљују се свим донаторима на досадашњој подршци. Радови се настављају током октобра како би Насковићи дочекали зиму у новом дому.

Овим путем позивамо све заинтересоване појединце, организације и компаније да се приукључе сходно својим могућностима овом мини пројекту, како би у најкраћем могућем року обезбедили потребна средства и скућили ову намучену породицу пред наступајућу зиму. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871751

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png