"Тројка из блока" у Републици Српској
04 10 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-7.jpg
У недељу 27. септембра у спортском центру ,,Пеки”на Палама одржан је први турнир ,,Тројка из блока” у Републици Српској! Поставили смо нови ниво и на велика врата ушли у Републику Српску! Стотине Паљана дошли су да посматрају такмичење у брзом шутирању тројки, њих 55 је учествовало, а скупљено је 1.047 КМ и 30 евра! Велика помоћ је намењена породици Мандић са Пала који имају четворо деце, а сада имају и све нас који смо се окупили и показали им да нису сами и заборављени.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-4.jpg
Маријана Капуран отвара турнир са химном ''Боже правде''

Дух доброчинства и заједнице освојио је спортски центар ,,Пеки” који је био скоро пун упркос киши и лошем времену. Турнир је свечаним извођењем химне Боже правде отворила млада Маријана Капуран која је стасом и гласом освојила симпатије свих присутних. Након свечаног увода окупљенима се обратила Јована Зељаја, главни координатор ,,Тројке из блока” за Републику Српску која је поздравила дивни скуп и захвалила се свима који су одвојили време и новац за племениту мисију ,,Тројке из блока”.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-2.jpg
Јована Зељаја и Милош Симовић, представници организације Срби за Србе

Све у спортском центру су поздравили и представник Хуманитарне организације Срби за Србе Милош Симовић, Стефан Стајчић, председник Савеза студената Правног факултета ,,Правник” и заменик начелника општине Пале Синиша Ласица. Од стране спортско-хуманитарног пројекта ,,Тројка из блока” поносни спонзори турнира на Палама су на самом почетку добили захвалнице, а затим је директор пројекта Младен Матијашевић свечаним шутирањем са једним од најмлађих учесника отворио такмичење.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-3.jpg
Срђан Ћосић испред организације Срби за Србе уручује захвалнице донаторима турнира ''Тројка из блока'' на Палама

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима који су допринели да турнир на Палама на најбољи могући начин започне нову традицију турнира у Републици Српској. Велика и значајна подршка стигла нам је од спонзора који су на Палама били: Хотел Кристал, Ресторан Риналди, Кафе бар ,,Aquarius”, Општина Пале, Језички центар ,,INLingua”, Штампарија МИН, Ветеринарска амбуланта ЗОО ВЕТ, Пекара Клас, Милкус Д.О.О, ,,Majnex” Д.О.О, Спортско-културни центар ,,Пале” и Сарајево инвест. Спортски центар ,,Пеки” био је технички спонзор турнира, Језички центар ,,INLingua” поклонио је једногодишњи курс страних језика за једно дете Мандића, док је ,,Majnex” Д.О.О поклонио донацију у виду блокова за изградњу купатила породици Мандић. Хвала добрим људима са Пала, показали су како се брине о својим угроженим комшијама! Поносни смо што смо били у овом славном граду и једва чекамо следећу сезону турнира на отвореном у којој ћемо посетити још много градова у нашој Републици Српској!

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-15.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-11.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-8.jpg

Као и увек на турнирима ,,Тројка из блока” припремили смо и понеко изненађење. Са нама је био легендарни београдски дискџокеј Паја Коба33 који је пуштао домаће и светске хитове за време турнира и музички испратио и два млада репера који су дошли са нама из Србије: Uncle Džoa и Елдорада. Млади богослов Uncle Džo одавно је део мисије ,,Тројке из блока”, а сада је довео појачање на микрофону – свог пријатеља и колегу Елдорада. Млади Паљани били су одушевљени наступом својих омиљених репера, а сви у сали су са нестрпљењем очекивали и посебан спектакл у оквиру турнира – наступ каратиста из Карате клуба ,,Романија”. Дивна деца, млади спортисти, демонстрирали су своју вештину и приближили нам филозофију каратеа. Магија ,,Тројке из блока” – спорт, забава и хуманост – у пуном сјају на Палама! Како је било у спортском центру ,,Пеки” можете погледати на фотографијама на званичној фејсбук страници ,,Тројка из блока”!

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-9.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-19.jpg
Вештина на делу - Карате клуб ''Романија''

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-18.jpg
Познати београдски реп музичари - Uncle Jо и Елдорадо

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-16.jpg
Финалисти турнира ''Тројка из блока''

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-20.jpg
Победници: Оливер Клачар (у средини), Младен Павловић и Марко Фуртула

Од пријављених 55 такмичара најбољи шутери били су: прво место – Оливер Клачар, друго место – Младен Павловић и треће место – Марко Фуртула. Честитамо најбољима и подсећамо – на нашим турнирима сви су победници зато што заједно побеђујемо тмурну будућност и доносимо веру и наду у боље сутра!

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/trojkaizbloka/trojka-iz-bloka-pale-21.jpg

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312416

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png