Помогнути Велићи са Косова и Метохије
19 10 2015

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је почетком октобра шесточлану породицу Велић из Грачанице на Косову и Метохији. Чланови породице су тата Бобан и мајка Даринка са своја четири сина, Лазаром (12), Николом (10), Душаном (6) и Луком (4). Велиће смо већ једном помогли током лета у виду набавке веш машине и пегле. Овај пут обезбеђена су два кревета на спрат са душецима, кухињски елементи са судопером и радном плочом, трпезаријски сто и столице. Укупна вредност помоћи износи 108.174 динара. Велику захвалност за помоћ приликом уручења покућства и овај пут упућујемо драгим пријтељима из ЕХО "Мајка девет Југовића".


Никола, Душан и Лука са мајком Даринком


Кухиња, кревети са душецима, сто и столице за породицу Велић

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892441

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png