Помогнути Шћепановићи из Црнe Горе
27 10 2015

Извештај: СЗС Црна Гора /РАЧУНИ//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе заједно са братством манастира Острог, помогла је једанаесточланану породицу Шћепановић из Озринића код Никшића. Родитељи Михајло и Анастасија благословени су са деветоро деце: Василија (15), Лазар (11), Лука (9), Теодор (8), Стефанија (7), Магдалина (6), Никола (5), Ана (3) и Александра (2). Породицу Шћепановић посетили смо први пут пре годину дана и том приликом договорили помоћ у виду грађевинског материјала за завршетак радова на породичној кући. Укупна вредност грађевинских радова и материјала износила је 6.304 €.


Михајло Шћепановић са својом дечицом у новој кући

Породица Шћепановић уселила се у свој дом уз помоћ добрих људи широм света који су својим донацијама помогли у набавци грађевинског материјала за завршетак радова на кући. Домаћин Михајло подигао је и кредит како би својој породици омогућио услове да у новој кући дочекају предстојећу зиму.  

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.  

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232870

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png