Замена крова на вртићу у Ораховцу
31 10 2015

Извештај: /ПОТВРДА О ДОНАЦИЈИ //ДОНИРАЈТЕ//СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе почела је радове на замени кровне конструкције обданишта "Наша радост" у Ораховцу на Косову и Метохији. Реновирање пропале кровне конструкције има велики значај за наше најмлађе, јер је ово једини вртић у овом делу Метохије. Тренутно у обданиште долази око 50 деце из Ораховца и Велике Хоче. Укупан износ донације за радове и материјал износи 415.000 динара.  

Позивамо све донаторе широм света да РЕДОВНИМ МЕСЕЧНИМ ДОНАЦИЈАМА подрже овај и бројне друге пројекте Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ како би преко потребна помоћ стигла што пре до великог броја социјално угрожених породица и њихове деце.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312375

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png