Палачинка дружење у Швајцарској
03 11 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Svajcarska/2015/szs-palacinke4.jpg
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ
из Швајцарске организовала је у недељу 25. октобра прво палачинка дружење у овој години на француском говорном подручју у Швајцарској, тачније у граду Ромонт, на којем је прикупљено 1.000 франака и 40 € донација. На овом слатком дружењу окупило се нешто мање од педесет наших суграђана и том приликом склопила су се нова познаства, остварили нови контакти. Организацији СРБИ ЗА СРБЕ је указана велика подршка са циљем да се оваква лепа манифестација опет одржи у романском делу Швајцарске.

http://www.srbizasrbe.net/images/Svajcarska/2015/szs-palacinke3.jpg
 


http://www.srbizasrbe.net/images/Svajcarska/2015/szs-palacinke2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Svajcarska/2015/szs-palacinke1.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Svajcarska/2015/szs-palacinke5.jpg

Желимо да искористимо прилику да се још једном захвалимо свим присутнима за време које су одвојили да бих увеличали ово дружење.

Позивамо све Србе и пријатеље нашег народа у Швајцарској да помогну даљи рад и прикупљање донација кроз организацију СРБИ ЗА СРБЕ кроз електронску ПЛАТФОРМУ или путем рачуна у Швајцарској:
 
 
Деца су наша будућност!

Хуманитарна организација Срби за Србе Швајцарска
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885308

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png