Успешно учешће на Сајму књига
06 11 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s8.jpg
/ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Захваљујући Канцеларији за Косово и Метохију Владе Републике Србије која је бесплатно уступила на коришћење један штанд, Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ заједно са Независном асоцијацијом студената СВИ ЗА КОСМЕТ представила се јавности на 60. Међународном београдском сајму књига који је одржан од 25.10. до 1.11.2015. године. Захваљујући бројним донаторима и пријатељима наше организације који су били гости на нашем штанду током осам дана на Сајму прикупљено је 92.100 динара, 110 € и 100 КМ кроз донације и продају мајица из СЗС бутика.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s1.jpg
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије

Бројни гости и пријатељи наше организације посетили су нас на београдском сајму књига: Митрополит Амфилохије Црногорско-приморски, академик Матија Бећковић, реп група ТХЦ ла Фамилија, репери Бошко Ћирковић и Анкл Џо, председник организације Солидарност за Косово Арно Гујон, ансамбл Косовски Божури и бројни други пријатељи и донатори наше оргнаизације.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s2.jpg
Академик Матија Бећковић
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s5.jpg
Арно Гујон, председник оргнаизације Солидарност за Косово
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s6.jpg
ТХЦ ла Фамилија и СРБИ ЗА СРБЕ
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s7.jpg
Ансамбл Косовски Божури
 
Такође, последњег сајамског дана 1.11. одржана је и трибина у медија центру Канцеларије за Косово и Метохију са темом ''Значај обилазака и пружања помоћи српском народу и црквама на Косову и Метохији'' на којој су причали председник Независне асоцијације студената СВИ ЗА КОСМЕТ Зоран Ћирић и његов колега Светолик Максимовић, док су испред Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ свој добротворни рад на Косову и Метохији представили председник Игор Рашула и портпарол Милош Симовић.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s3.jpg
(са лева) Игор Рашула, Милош Симовић, Зоран Ћирић и Светолик Максимовић
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s9.jpg
Попуњен медија центар Канцеларије за Косово и Метохију
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s10.jpg
Бројни донатори који су подржали будуће хуманитарне акције
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2015/Sajam/s4.jpg

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује захвалност пријетељима из организације Независна асоцијација студената СВИ ЗА КОСМЕТ и Канцеларији за Косово и Метохију који су помогли да се прикупе нова додатна средства за реализацију тренутних и будућих акција помоћи српском народу на Косову и Метохији али и другим српским крајевима.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312345

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png