Нов кров на кући Казића из Ораховца
14 11 2015

Извештај:  /ПОТВРДА О ПРИМЉЕНОЈ ДОНАЦИЈИ//СМС НА 7763/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је породицу Казић из Ораховца на простору Косова и Метохије. Казић Мишко и Катарина су родитељи шестогодишњег Јована и двогодишње Николине и претходно су посећени средином маја у оквиру велике Васкршње акције.Тада је договорена замена дотрајалог крова који је прокишњавао на породичној кући. У наставку вести погледајте како су текли радови на постављању нове кровне конструкције на кући породице Казић.


Јован са татом Мишком током радова на крову породичне куће


Срећни и задовољни Јован и Николина Казић

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.   

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250344

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png