Помогнути Ђорђевићи из Рашке
25 11 2015

Извештај: ХУ Рука Пријатеља /РАЧУНИ/ /ДОНИРАЈТЕ//СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе
, у сарадњи за хуманитарним удружењем Рука Пријатеља из Рашке, помогла је петочлану породицу Ђорђевић из Рашке куповином 36м2 ламината и два кревета на спрат са душецима. Самохрани отац Боривоје живи са својом мајком и три ћеркице Тамаром (16), Јаном (14) и Невеном (11). Надамо се да ће живот ове породице сада бити много лепши. Вредност акције износи 57.600 динара. У наставку вести погледајте фотографије после уградње ламината и постављених кревета.


Претходни изглед дечије собе


Нови кревети и ламинат у дечијој соби


Изглед пода пре постављања ламината

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226452

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png