Завршени радови код Насковића
29 11 2015

/ПОТВРДЕ O ДОНАЦИЈИ//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ, покренула је и привела крају велику акцију током које је прикупила помоћ за завршетак изградње породичног дома шесточлане породице Насковић из села Кусце у Косовском поморављу, која је посећена пред Видовдан. Отац Бобан и мајка Микица имају четворо дечице: Данијела (7), Теодора (3) и близанци Александар и Александра (10 месеци). Мала Данијела осим што болује од дауновог синдрома, суочена је са још већом опасношћу. Непажњом лекара приликом операције очију и неправовременим обавештавањем родитеља о учињеним грешкама, угрожен је живот ове симпатичне девојчице. Укупна вредност радова износила је 523.000 динара.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235829

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png