Нападнути Срби на Косову и Метохији
07 12 2015

Синоћ је у Гораждевцу извршено неколико оружаних напада у којима срећом нико није повређен. Рушени су споменици, паљени аутомобили, трафике, пуцано на куће... Браћо и сестре, БУДИМО УЗ СРБЕ У ГОРАЖДЕВЦУ! Не смемо остати неми на ово! Не смемо дозволити да се покрене нови талас исељавања! Наша организација ускоро покреће велику Божићну хуманитарну акцију у склопу које ћемо помоћи и пар породица у Гораждевцу. То је наш одговор на њихов тероризам! Желимо да покажемо да ћемо увек бити уз наше Србе, уз наше јунаке на Косову и Метохији! Акцију можете подржати већ сада слањем донације на неки од наших рачуна! На ЊИХОВЕ НАПАДЕ, одговорићемо ПОМАГАЊЕМ и СОЛИДАРНОШЋУ! Помозимо ОПСТАНАК СРБА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ! Са РЕЧИ на ДЕЛА! РТС-ВИДЕО "ДАН ПОСЛЕ ОРУЖАНИХ НАПАДА".

СМС на 7763 (донирај из Србије 100 динара)
Пошаљи "SZS" на 81190 (донирај из Немачке 2.99 евра)
Динарски рачун: 160-279491-71
Pay Pal: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. , Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.
Донаторска платформа за цео свет: http://www.srbizasrbe.net/donacije/

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892389

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png