СЗС у посети Србима у Темишвару
11 12 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Evropa/temisvar4.jpg
Представници Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ посетили су у среду 9. децембра у Темишвару представнике Савеза Срба у Румунији. У више састанака са Србима у Темишвару представљен је рад организације Срби за Србе али такође упознали смо се и са досадашњим активностима Савеза Срба у Румунији који свакако представљају модел веома квалитетно организоване српске заједнице у региону и дијаспори.

Обављен је састанак са председником Савеза Срба у Румунији господином Огњаном Крстићем, као и директором медија др Рајко Корњом.

http://www.srbizasrbe.net/images/Evropa/temisvar5.jpg
Представници наше организације срдачно су угошћени и у елитном ресторану Лојд на Тргу слободе у центру Темишвара чији је власник господин Јавор Радованковић, пореклом из Великог Градишта, један од стожера организовања и деловања Срба у Румунији.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Evropa/temisvar3.jpg
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе Игор Рашула (лево) и Милош Симовић на Тргу слободе у Темишвару
 
Надамо се да ће се сарадња са Србима у Румунији наставити и проширити у наредном периоду, а све у циљу прикупљања још веће помоћи за социјално угрожене српске породице широм Балкана али и подизању организационог нивоа српских заједница у Румунији и осталим земљама региона.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892444

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png