Хуманитарно вече у Приједору
19 12 2015

Извештај: СЗС Република Српска /ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
У склопу припрема за велику Божићну акцију, у Приједору је у понедјељак 14.12.2015. године одржано велико хуманитарно дружење. У пријатној атмосфери Кафе бара Кафаницa окупио се велики број пријатеља наше организације, а који су могли и додатно да се упознају са радом наше организације путем летака и годишњих извјештаја који су им стојали на располагању. У току вечери прикупљено је укупно – 657,70 КМ и, рекли бисмо симболично, 1 динар. Сам план ове Божићне акције у Републици Српској је да се прикупе средства за куповину трактора шесточланој породици Давидовић за коју је потребно издовијити 8.000 КМ.

Прикупљање финансијских средстава за Божићну акцију се наставља и даље у Приједору. Позвали смо све Пиједорчане да се сходно својим могућности прикључе акцији, било донацијом у новцу, било у прехрамбеним намирницама.

Велику захвалност за ову хуманитарну акцију дугујемо особљу Кафе бара Кафаницa који су се сами понудили да се у њиховом локалу организује једно хуманитарно дружење, те се и додатно одрекли зараде од продатог пића за то вече.

Као и претходних година, на Бадњи дан обићи ћемо најугроженије вишедјетне породице из приједорске регије и уручити им пакете основних животних намирница како би најрадоснији хришћански празник дочекали са колико-толико припремљеном трпезом, те најмлађе чланове увеселили пригодним поклонима.

С вером у Бога!
СЗС Република Српска

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312386

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png