Помогнути Влаховићи из Подгорице
21 12 2015

Извештај: СЗС Црна Гора /РАЧУНИ//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе из Црне Горе, помогла је средином децембра шесточлану породицу Влаховић из насеља Коник у Подгорици која је посећена пре два месеца. Родитељи Радојица и Војка имају четворо дјеце: Весна (12), Јована (11), Јелена (9) и Василије (7). Влаховићима је уручена помоћ у виду комбинованог фрижидера и 8 метара дрва за зиму. Укупна вредност помоћи износила је 536 евра.


Јована, Весна, Василије и Јелена Влаховић поред новог фрижидера


Тата Радојица поред обезбеђeних дрва за зиму


Чланови породице Влаховић приликом уручивања дрва за зиму


Срби за Србе са породицом Влаховић у њиховом дому

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овим и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.    

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250276

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png