Столарија за Шиљеговиће из Приједора
31 12 2015

Хуманитарна организација Срби за Србе наставила је да помаже седмочлану породицу Шиљегoвић из насеља Миљаковци код Приједора у Републици Српској. Чланови породице су родитељи Миливој и Тања и њихових петоро деце: Татјана (18), Ведрана (16), Јована (14), Невена (10) и најмлађи Лука (2). У првом делу радова које смо изводили крајем прошле године успели смо да озидамо један спрат и поткровље, салијемо плочу и покријемо кућу, y другом делу почели смо са извођењем ,,унутрашњих'', односно инсталационих радова, тако да су урађене прве фазе водо и електроинсталација. Крајем децембра купљена су и постављена врата и прозори за целу кућу. Први део је коштао 9.255 КМ, други 7.936 КМ, док је трећи део коштао 3.845 КМ, што укупно износи 21.036 КМ.


СЗС са члановима породице Шиљеговић, јануар 2015.


Захвални и задовољни домаћин Миливој Шиљеговић (у средини са качкетом)

Након завршетка трећег дела радова остаје да се кућа комплетно опреми и оспособи за усељавање. Следи постављање равнајућег слоја. Како би успјешно привели крају и овај велики пројекат наше организације и уселили још једну породицу у свој нови дом позивамо све пријатеље и донаторе наше организације да сходно својим могућностима укључе у акцију прикупљања средстава.

ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

СЗС Република Српска

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250323

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png