Купљен шпорет на дрва за Гавриловиће
23 01 2016

Извештај: СЗС Р. Српска /РАЧУН/ /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је у склопу традиционалне Божићне акције осмочлану породицу Гавриловић из Поткозарја код Бања Луке. Гавриловићи су претходно посећени средином новембра и тада је договорена помоћ у виду шпорета на дрва.  Родитељи Станислав и Рада живе у тешким условима са својих шесторо дјеце Данком (19), Данијелом (17), Драганом (12), Душком (10), Николом (5) и Милошем (3). Вредност купљеног шпорета на дрва износи 845 КМ.


Заједничка фотографија чланова породице Гавриловић код Бања Луке


Никола, Душка, Милош, Данијела и Драгана Гавриловић

Породица Гавриловић је у задњем рату избјегла из федералног дијела Босне у Републику Српску. Њих осам чланова се смјестило у Поткозарје у  још  увијек неусловну кућу. Наши чланови су их обишли у новембру када је и покренута акција за куповину шпорета на дрва. Пошто смо скупили довољно новца шпорет смо им купили и одвезли послије Божића.


Деца породице Гавриловић испред новог шпорета на дрва

Како им, по ријечима Гавриловића нико није до сада ништа купио, тако се нису надали ни да ћемо се ми опет појавити. Захваљујући донаторима Хуманитарна организација Срби за Србе је још једном показала да се српска дјеца из вишедјетних породица имају коме обратити. Гавриловићи се такође захваљују свима иако још увијек не вјерују да је и на њих неко мислио.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274545

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png