Фреза за Стојановиће из Далмације
25 01 2016

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН/ /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу традиционалне Божићне акције помогла је породицу Стојановић из села Рамљани у Далмацији. Тата Горан и трудна мајка Данијела имају два сина Стефана (3) и Ђорђа (8 месеци). Помоћ се огледала у набавци фрезе за трактор, која ће бити од велике помоћи Стојановићима у обављању пољопривредних послова. Вредност помоћи износи 1.300 евра.


Задовољни домаћин Горан Стојановић поред своје нове фрезе


Чланови породице Стојановић са фрезом

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274406

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png