СЗС код Симовића из Херцег Новог
28 01 2016

Извештај: СЗС Црна Гора /ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе обишли су 24. јануара социјално угрожену шесточлану породицу Симовић из Херцег Новог. Родитељи Велибор и Анастасија имају четворо дјеце: Василиса (9), близнакиње Јелена и Милица (7) и Владислав (4). Мајка Анастасија је домаћица, док отац Велибор ради при манастиру Острог и повремено надничи на грађевини.


Мајка Анастасија, Владислав, Василиса, Јелена, Милица и тата Велибор Симовић

Симовићи живе као подстанари, примају од државе дјечији додатак и материјалну помоћ од тих средстава плаћају стан. Хуманитарна организација Срби за Србе  потрудиће се да породици Симовић обезбеди најпотребнију помоћ у виду обуће, одјеће, веш машине, ормара и радног стола за учење.


Најмлађи Симовићи: Владислав, Василиса, Јелена и Милица 

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871717

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png