Помогнути Јовановићи код Аранђеловца
18 02 2016

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН/ /ВИДЕО/ /ДОНИРАЈТЕ/ /СМС НА 7763/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе у склопу традиционалне Божићне акције посетили су и помогли почетком фебруара породицу самохраног оца Мирослава Јовановића који у селу Раниловић, општина Аранђеловц има ћерку која се удала, а подиже још петоро деце - Ирену (20), Ивану (17), Небојшу (16), Ивону (12) и најмлађу Душицу (8). Породицу Јовановић посетили смо средином децембра и тада договорили помоћ у виду садног материјала и опреме за наводњавање, која је обезбеђена у укупној вредности од 89.210 динара. Наменска донација за породицу Јовановић стигла је из Канаде, тачније од групе Срба из Онтариа. Видео извештај о урученој помоћи погледајте ОВДЕ.

 


Систем "кап по кап" и садни материјал за вредне Јовановиће


Срби за Србе са Душицом, Иваном, Иреном, Ивоном и Небојшом Јовановић


Овце и јагњад су део сточног фонда породице Јовановић


Део пластеника који служе за расад


Душица Јовановић испред старе потопљене куће

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274574

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png