Трактор за Давидовиће код Приједора
02 03 2016

Извештај: СЗС Република Српска /ПОТВРДЕ/ /ДОНИРАЈТЕ/
Као што смо и најављивали, у оквиру велике Божићне акције, купљен је трактор породици Давидовић чиме је и завршена ова велика акција на подручју приједорске регије. Породицу чине отац Далибор и мајка Весна и њихово четворо дјеце: Николина (8), Дејан (6), Наташа (5) и Павле (2). Највећи дио средстава за ову акцију прикупљен је у оквиру кампање In Time For Bozic коју су покренули чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Канаде, као и на великој хуматираној журци одржаној у Приједору. Укупна вриједност акције је износила 8.000 КМ.


Велика помоћ Давидовићима у наредним пољопривредним радовима


Дјеца породице Давидовић: Наташа, Павле, Дејан и Николина

Давидовићи живе у селу Марини које се налaзи 30-ак километара удаљено од Приједора.

Да подсјетимо, у вријеме Божићних и Новогодишњих празника смо посјетили најугроженије вишедјетне породице из околине Приједора и уручили им пригодне поклоне.

 
На крају, преносимо ријечи захвалности свим донаторима од породице Давидовић и уједно позивамо све да сходно својим могућностима наставе да прате и помажу рад Хуманитарне организације Срби за Србе.


Најмлађи Давидовићи највише су се обрадовали трактору
 
Како радили тако нам Бог помогао!
 
С вером у Бога,
СЗС Република Српска
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910145

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png