Помогнути Јаковљевићи из Крајине
25 03 2016

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу традиционалне Божићне акције помогла је породицу Јаковљевић из Грачаца у Лици. Самохрана мајка Радмила има две ћерке Паолу (5) и Мариселу (3). Помоћ се огледала у набавци намештаја за дечију собу, тачније кревета са душеком, орамара, радног стола и комоде. Укупна вредност обезбеђене помоћи износи 460 евра.


Испоручен душек са летвицама


Монитран кревет са насмејаним сестрама Јаковљевић


Испоручени елементи за дечију собу


Склопљена дечија соба


Самохрана мајка Радмила са ћеркицама Паолом и Мариселом

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260472

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png