Крава и теле за Крстиће из Гораждевца
16 03 2016
http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/poseta/krstici.jpg
Извештај: СЗС Београд  /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу традиционалне Божићне акције испоручила је краву са телетом породицу Крстић из Гораждевца на Косову и Метохији. Родитељи Бобан и Слађана имају два сина, Лазара (5) и Дамјана (3). Отац Бобан се озбиљно бави сточарством, па нам је током радне посете крајем претходне године, пренео да би му од користи била још једна крава или два телета за узгој. Упућујемо велико хвала братству манастира Високи Дечани без којих ова акција, као и многе претходне, не би била реализована.


Бобан Крстић поред своје нове краве са телетом


Породица Крстић у порти манастира Високи Дечани

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250298

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png