Обнова српске школе у Далмацији
05 04 2016
У склопу подршке пројекту санације и обнове школских просторија у селу Риђане у Далмацији за потребе рада Удружења "Жене Косовске долине", Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ обезбедила је основни грађевински материјал у вредности од 265 €. Радови конкретно на обнови просторије у којој ће се налазити и библиотека овог удружења ће започети ускоро. Рад будуће библиотеке је наша организација већ помогла обезбеђивањем 13 пакета књига.

http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2016/Skola/dalmacija1.jpg
Председница Удружења Радмила Дрезга са купљеним материјалом

http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2016/Skola/dalmacija3.jpg
 
Наговештавамо да је за потпуну санацију школских просторија које ће ово удружење користити за своје и више него племените делатности потребно још 3.200 €. Организација СРБИ ЗА СРБЕ ће се потрудити да обезбеди још средстава за овај пројекат, а истовремено позивамо и све добронамерне људе и заинтересоване организације да се прикључе овој акцији, како би се пројекат завршио у што краћем року, а све на општу корист нашег народа са тог подручја. Акцији наше организације се одазвао и Српски Народни Форум из Борова донацијом у износу од 14.500 динара.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235917

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png