Нова помоћ Србима у Далмацији
16 04 2016

Извештај: СЗС Београд /СПИСАК УРУЧЕНИХ КЊИГА/ /ДОНИРАЈТЕ/
У сарадњи са дугогодишњим пријатељем Хуманитарне организације Срби за Србе г-дином Банетом Којићем и његовим сарадницима настављено је са пројектом помоћи удружењу "Жене Косовске долине" из Уздоља у Далмацији. Поред подршке у обнови старих школских просторија за потребе овог удружења, куповином грађевинског материјала, паралелно се одвијају активности у смеру набавке потребних књига за будућу локалну библиотеку. Овај пут испоручено је преко сто наслова књига и часописа, претежно за потребе најмлађих корисника, а поред књига достављена је значајна помоћ у виду компјутерске опреме. Два комплетна (половна) рачунара са мониторима и један мултифункционални штампач биће од велике користи целом удружењу након што се заврши са обновом школе у којој ће убудуће бити седиште удружења и где ће се одвијати велика већина активности.

Хуманитарна организација Срби за Србе ће наставити и у наредном периоду са прикупљањем књига и основне рачунарске опреме за потребе поменутог удружења.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910069

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png