Помогнути Драгићевићи у Херцеговини
15 04 2016

Извештај: СЗС Београд /РАЧУНИ//ДОНИРАЈТЕ//СМС НА 7763/
Након неколико година Хуманитарна организација Срби за Србе поново је спровела акцију помоћи једној породици на подручју страдалних Пребиловаца у Херцеговини. Овог пута помоћ је обезбеђена за повратничку породицу Драгићевић коју чине родитељи Никола и Славица и дечица Сара (1) и Павле (4). Набавком потребне опреме и семена за пројекат узгајања и производње лубеница у вредности од 1.500 евра, Драгићевићима је омогућено да се сами изборе за квалитетнији живот својим трудом и радом. Надамо се да ће у томе успети, како би превасходно малишани Сара и Павле имали безбрижно и срећно детињство.


Засађено поље лубеницама


Систем наводњавања њиве са засадом лубенице


Родитељи Никола и Славица Драгићевић са децом Саром и Павлом

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226494

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png