Помоћ породицама са Косова и Метохије
22 05 2016

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе уручили су почетком маја у склопу велике Васкршње акције вредну помоћ за две породице са децом које живе на Косову и Метохији. Крава са телетом уручена је Филић Синиши и Соњи са децом Луком (5), Невеном (3) и Новаком (1) из села Лабјане у Новом Брду, а породици Миладиновић Светозара са сином Душаном, трудном снајом Јеленом и унуком Филипом (3) из Старог Грацког, помоћ се огледала у куповини прозора и врата за кућу. Укупна вредност испоручене помоћи износи 335.000 динара.


Мајка Соња са малим Новаком


Невена и Лука Филић највише су се обрадовили крави са телетом


СЗС са породицом Филић и испорученом кравом са телетом


Деда Светозар Миладиновић са унуком Филипом и трудном снајом Јеленом


Замењена врата и прозори на кући Миладиновића


Трудна Јелена са сином Филипом

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257295

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png