Помоћ уручена Вукосављевићима из КМ
28 05 2016

Извештај: СЗС Београд /РАЧУН//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе испоручили су 17. маја у склопу велике Васкршње акције помоћ у виду грађевинског материјала за породицу Вукосављевић која планира да се врати на Косово и Метохију, тачније у Косовску Митровицу. Породицу чине родитељи Драган и Љиљана и троје деце Игор (33), Јелена (29) и Тијана (25). Недавно су добили стан у Косовској Митровици у који планирају да се преселе из Краљева након што га среде. Ми смо им у тој намери помогли куповином 35 метара квадратних ламината, 35 метара стиропора, 40 метара лајсни, 8 метара зидних плочица, 4 метра подних плочица, лепка и фуге у укупној вредности од 63.820 динара што ће им послужити за сређивање собе, кухиње и ходника.


Родитељи Драган и Љиљана у току сређивања стана


Испоручена помоћ породици Вукосављевић

Да би се породица уселила у стан неопходно је још набавити 3 прозора, санитарије, белу технику, 3 кауча, кухињске елементе, сто, столице, ормар, усисивач, пеглу итд. Ако је неко у могућности директно да помогне овој породици, може се јавити нашој организацији за контакт податке.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226470

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png