Помогнути мали Вучетићи из Земуна
02 07 2016

Претходног викенда чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су седмочлану породицу Вучетић из Земуна. Породицу Вучетић коју чине родитељи Александар и Адриана, са петоро дивне деце - Константин (13), Димитрије (11), Касијана (8), Елена (3) и најмлађи Стефан, који је тек напунио годину дана, посетили смо први пут почетком маја и договорили грађевинске радове на проширењу стамбеног простора. Скоро половина средстава за помоћ Вучетићима прикупљена је на турниру „Тројка из блока" који је одржан  у Земуну. Укупна вредност материјала и радова износила је 252.350 динара.


Изглед куће приликом прве посете породици у мају 2016. године


Радови на замени кровне конструкције и зидању дечије собе

Од радова код породице Вучетић урађено је следеће: замењена кровна конструкција и цреп, улазна ПВЦ врата, од постојеће терасе озидана је дечија соба, постављена су два ПВЦ прозора (у соби и изнад улазних врата), у новој соби је разведена струја, равнајући слој, ламинат и гипсарски радови.


Мајка Адриана са децом испред нове дечије собе


Нова соба за мале Вучетиће


Мајка Андриана са децом Димитријем, Стефаном, Еленом, Константином и Касијаном


Срби за Србе са породицом Вучетић испред дограђеног породичног дома

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910148

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png