Помогнути Горановићи из Херцег Новог
04 07 2016

Извештај: СЗС Црна Гора /ПОТВРДА и УГОВОР/ /ДОНИРАЈТЕ/
Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је током маја шесточлану породицу Горановић из Херцег Новог. Самохрану мајку Мирјану и њених петоро дjеце Бојана (17), Милоша (14), Анђелу (12), Николу (11) и најмлађег Страхињу (8) први пут смо посjетили крајем децембра претходне године. Наши чланови, заједно са свештеником Драгом Пешиканом, договорили су тада да се помогне породици тако што ће им се набавити машина за производњу мини крофница. Помоћу купљене машине Горановићи ће од свог рада током љетње сезоне успети значајно да поправе свој кућни буџет. Вредност купљене машине износи 1.300 евра.


Нова машина за производњу крофница уручена је породици Горановић


Самохрана мајка Мирјана са најмлађим синовима Страхињом и Николом

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274404

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png