Срби из Канаде донирали $60,000 за СЗС
07 07 2016
http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2016/windsor-donation.jpg
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Канаде примили су 23. јуна донацију у вредности од $60,000 канадских долара уручену од стране Црквено-школске општине Грачаница из Виндзора. Помоћ је намењена социјално угроженим породицама на подручјима која су 2014. године била захваћена поплавама у Србији и Републици Српској.

Радном састанку и примопредаји чека од $60,000 долара присуствовали су представници организације Срби за Србе из Торонта Ангелина Рачић, председник и Мира Бркић, потпредседник организације у Канади, док су испред Црквено-школске општине Грачаница из Виндзора донацију уручили председник Петар Добрић, први подпредседник Никола Зубић и секретар Denise Chuk. Донације су прикупљане од стране Срба из Виндозора и околних места у периоду од последње две године.
 
У разговору са представницима наше организације, господин Добрић је истакао да су чланови српске цркве Грачаница из Виндзора и више него свесни бројних проблема и тешкоћа са којим се сусрећу српске породица и деца широм Балкана, и да је управо организација Срби за Србе, захваљујући свом досадашњем раду и транспарентности, задобила поверење српског народа у Канади да може на најбољи начин искористити ову донацију и помоћи угроженим породицама.
 
Хуманитарна организација Срби за Србе упућује неизмерну захвалност српском народу у Виндзору, а посебно Црквено-школској општини Грачаница на указаном поверењу и подршци коју су указали нашем досадашњем добротворном раду. Надамо се да ћемо у будућности заједничким снагама и уједињени са бројим српским заједницама у Канади и Сједињеним Америчким Државама наставити да помажемо социјално угрожене српске породице широм Балкана, како би превасходно деци обезбедили основне услове за нормалан и пристојан живот. 
 
СВЕ СЕ МОЖЕ КАД СЕ СРБИ СЛОЖЕ - ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260510

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png