Нова помоћ Јанчићима из Црне Горе
10 08 2016

Извештај: СЗС Црна Гора /РАЧУНИ/ /ДОНИРАЈТЕ/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је вишедјетну породицу Јанчић из села Сушћепан у Херцег Новом, који су први пут помогнути прошле године. Чланови породице Јанчић су самохрани отац Иван, дјеца Немања (11), Милица (10), Мирјана (9), Василије (7) и бака Радица. Иван ради на грађевини кад има посла. Бака Радица му једина помаже у подизању деце. Јанчићима су купљени замрзивач, патике за дечаке, комплетом уџбеника за школарце, као и школским прибором (ранчеви, свеске, оловке...). Укупна вредност купљене помоћи износи 873,26 евра. У плану је да се породици обезбеде и коке носиље. Јенчићи су једна од породица које су помогнуте средставима обезбеђеним у склопу турнира „Тројка из блока“, који је одржан 24. јула у Херцег Новом на спортском терену на Карачи.


Најстрији син Немања Јанчић


Немања и Василије са новим патикама


Немања, Василије Мирјана и Милица поред новог замрзивача


Мали Јанчићи са новим ранчевима за школу

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910079

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png