Нова помоћ библиотеци у Крајини
06 09 2016

Током августа Хуманитарна организација Срби за Србе спровела је још једну акцију помоћи раду удружења „Жене Косовске долине“ из Далмације. Као и у неколико наврата до сада, поново су испоручени половни рачунари за будући интернет центар у бившој основној школи у Риђану и неколико пакета књига за библиотеку „Доситеј Обрадовић“ која ће ускоро почети са радом у истој згради.

Ближи опис достављене помоћи:

  • 2 стандардна АТХ рачунара
  • 2 пакардова мини десктоп рачунара
  • 1 ЛЕД монитор 17"
  • 4 оптичка миша
  • 6 тастатура (две потпуно нове)
  • кутија са 75 књига, 6 ЦД-а, 8 ДВД-а 

Као захвалност за досадашњу испоручену помоћ, на нашу адресу стигла је и лепа захвалница од поменутог удружења. Ми се овом приликом још једном захваљујемо нашем сараднику Г-дину Банету Којићу без кога не би било могуће реализовати акције овог типа.


Захвалница за СЗС од удружења „Жене Косовске долине"

Сходно нашим могућностима, с обзиром да овакве активности нису примарне у нашем добротворном раду, наставићемо са пружањем подршке нашој заједници на подручју Далматинског Косова.


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910070

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png