Породица Шукунда добила 200 пилића
15 10 2016
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s1.jpg
Извештај: СЗС Београд /РАЧУНИ/ /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе испоручили су помоћ за седмочлану породицу Шукунд из села Владимировци у виду 200 комада товних пилића и 850 кг хране за пилиће у укупној вредности од 61.550 динара. Ненад и Светлана Шукунда подижу четворо деце: Анђелу (14), Стефанију (11), Стевицу (7) и Огњена (5), а са њима је и деда Никола, који болује од астме, али помаже колико може, пазећи на децу док су родитељи заузети на сезонским пословима.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s2.jpg

Циљ набавке 200 товних пилића јесте да породица Шукунда у релативно кратком временском периоду вредним и пожртвованим радом на својој малој фарми буде у прилици да посао прошири у будућности али и приходује за свој кућни буџет. 

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s3.jpg

Породица живи скромно и без дугова, са дечијим додатком од 11.000 динара и са одређеним проблемима. Поред проблема влаге који је потребно хитно решити, имају потребу и за још једном собом, која би била соба за девојчице и која би омогућила нормалније функционисање породице. 

Верујемо да ћемо са овом донацијом допринети да породица у скоријој будућности обезбеди неопходна средства како би завршили доградњу дечије собе и дела куће како би својој деци обезебедили боље и лепше услове за даље одрастање.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s4.jpg
Пријатељ наше организације Урош Ћертић 

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/SukundAlibunar/s5.jpg
Заједничка фотографија породице Шукунда, чланова Хуманитарне организације Срби за Србе и представника спортско-хуманитарног пројекта наше организације ''Тројка из блока'', који се одржао 10. јула у Банатском Карловцу управо са циљем прикупљања помоћи породици Шукунд.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871843

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png