Јеремићи из Руме добили вредну помоћ
12 11 2016
Тачно четири месеца након што је 2. јула у Руми одржан један од најуспешнијих овогодишњих турнира ТРОЈКА ИЗ БЛОКА, представници Хуманитарне организације Срби за Србе поново су посетили ово племенито место у Срему. Повод нове посете Руми био је најлепши до сада - захваљујући прикупљеним средствима на поменутом турниру, успешно је завршена акција помоћи деветочланој породици Јеремић коју чине је бака Милица, њени синови Дејан и Горан, Горанова супруга Данијела и њихово петоро деце: Милош (13), Марко (12), Немања (10), Јована (9) и Лазар (3). У питању је веома вредна и радна породица која није поклекла у борби са недаћама које су је задесиле пре нешто више од годину дана када је Горанов брат Дејан остао без ноге и постао инвалид.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j7.jpg
Заједничла слика чланова организације и породице Јеремић након завршених радова

Скупи прегледи и још скупља терапија за Дејанову негу знатно су отежали Горану и Данијели свакодневно функционисање и подизање петоро малолетне деце, али су прихватили новонасталу ситуацију и дали све од себе да живот у кући Јеремића настави да се одвија нормално колико год да је то могуће.


Милош, Марко Немања и Лазар приликом прве посете наше организације у јулу
 
Приликом првог обиласка породице у јулу ове године планирано је било да им се помогне у виду реконструкције дечијих соба, куповине дечијих кревета и евентуалне набавке ситне стоке коју би породица даље узгајала. Међутим, будући да смо са друге стране код домаћина Горана наишли на потпуну спремност на узајамну сарадњу, прихватили смо његов предлог да се они временом сами побрину за набавку прасића.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/jeremic06.jpg
Приликом прве посете Јеремићима у Руми (јул, 2016)
 

Проблеми са влагом и столаријом на кући Јеремића (јул, 2016)
 
Том приликом Горан је такође понудио да лично изводи мајсторске радове на својој кући, тако да је захваљујући његовом домаћинском приступу приликом спровођења ове акције уштеђено неколико десетина хиљада динара колико би износиле мајсторске услуге.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j11.jpg
Замена старе, дотрајале столарије и постављање ПВЦ прозора
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j10.jpg
Најмлађи Лазар сам је одлучио да окречи своју собу и помогне свом оцу у радовима
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j9.jpg
Трогодишњи Лазар Јеремић преузео је ствар у своје руке
 
Као и обично, тада речено након четири месеца постало је учињено! Две дечије собе потпуно су реконструисане: обезбеђена је комплетна изолација, нова ПВЦ столарија, ламинат, кревети, душеци и постељина. Вредност обезбеђене помоћи износи 302.089 динара, а будући да је захваљујући спонзорима, донаторима и учесницима турнира ТРОЈКА ИЗ БЛОКА у Руми прикупљено 339.050 динара остатак од 36.961 динара биће употребљен за помоћ осталим породицама којима организација Срби за Србе помаже кроз пројекат ТРОЈКА ИЗ БЛОКА.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j5.jpg
Постављен ламинат, нови прозори, окречене собе, нова постељина..
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j3.jpg
Најмлађи Јеремићи обрадовали су се новим креветима и лепшим дечијим собама
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j1.jpg
Постављена нова ПВЦ столарија и изолација на кући Јеремића
 
Поред захвалности свим Румљанима добре воље који су својим присуством и учешћем подржали мисију ТРОЈКА ИЗ БЛОКА у њиховом граду, посебну захвалност дугујемо привредним субјектима и физичким лицима која су финансијским спонзорствима и донацијама стала иза пројекта ТРОЈКА ИЗ БЛОКА у Руми.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j4.jpg
 
Прва ТРОЈКА ИЗ БЛОКА у Руми се и даље препричава, а ми са много оптимизма и позитивне енергије коју нам је пренела храбра породица Јеремић најављујемо и обећавамо још већи спектакл идућег лета.
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j8.jpg

Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА јер ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
 
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2016/JeremicRuma/j2.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232984

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png