Божићни стони тенис турнир у Борчи
13 01 2017

Други дан Божића, 8. јануар, и ове године био је резервисан за хуманитарни турнир у стоном тенису! Хуманитарна организација Срби за Србе окупила је све људе добре воље у Борчи, на стадиону БСК Борча, у играоници ,,Као некад”. 15 екипа такмичило се на другом стонотениском турниру, а прикупљено је 19.200 динара за помоћ социјално угроженим породицама! Турнир у дане Божића, посебна је радост за све – празнично доба године увелича се окупљањем и жељом да се помогне онима којима је помоћ прекопотребна! Скупљали су се и слаткиши за пакетиће за најмлађе малишане о чијем осмеху води бригу Фондација Осмех на дар.


НЕМА ПРЕДАЈЕ!

Зимски дан није спречио најупорније да дођу на стадион једног од најстаријих београдских клубова – на минус 15, по снегу и леду, 15 екипа је дошло на турнир и борило се за пехар и медаље! Забавно такмичење окупило је и много радозналих комшија, које нису учествовале у борби за пехар, али су подржале турнир убацивањем прилога у хуманитарну кутију, као и навијањем! Победничка екипа била је Сукидуки, сребро су освојили Незнани јунаци, а треће место заузели су наши поносни медијски спонзори Борча инфо. Браво за веште стонотенисере!


Бронзани, златни и сребрни тим!


Сукидуки - победничка екипа


Незнани јунаци - друго место


Борча инфо - треће место

Учесници су веома духовитим именима додатно улепшали први турнир ове године: Дембелићи, Незнани јунаци, Борча инфо, Бубица, Нема предаје, Краљица Марија, Хербалајф, БМК, ПФЦ, Космет је Србија, Сукидуки, Бесне глисте, Као некад, Red passion, Радованови тигрови, Момчине и Кидалице. 


Финалисти

У финалу су се нашле екипе Незнани јунаци, која је у полуфиналу савладала Краљицу Марију резултатом 2-0, и Сукидуки, која је била боља од екипе Борча инфо са 2-1. Треће место освојила је Борча инфо победивши Краљицу Марију са 2-0, а у финалу је славила екипа Сукидуки која је савладала Незнане јунаке тесним резултатом 2-1.


Јачи део победничких тимова


И лепши део победничких тимова

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се клубу друштвених игара Као некад и медијским порталима Лоби инфо и Борча инфо, који су већ годинама подржавали све турнире које организујемо у Борчи!


Најмлађи такмичар

Показали смо и 2017-е године да НЕМА ПРЕДАЈЕ! Прославили смо Божић заједно, чинећи ново, велико, добро дело. Народ верује да, шта се ради на Божић, радиће се целе године – ми смо спремни за годину пуну турнира и заједничких победа – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226588

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png