СЗС хуманитарно вече у Норвешкој
30 01 2017

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе у Норвешкој су 22. јануара организовали хуманитарно вече у сали Српске православне цркве у Ослу. Догађај је организован недавно након оснивања организације у Норвешкој како би се наши сународници из Осла упознали са радом организације. Имали смо част да угостимо и њену екселенцију, амбасадора републике Србије Сузану Бошковић-Продановић, као и представнике цркве али и различитих српских удружења из више делова Норвешке. На овом догађају је прикупљено 6.650 норвешких круна и 20 долара.


Инсерт из филма о 10 година рада организације Срби за Србе

Током вечери је приказана пројекција документарног филма који је снимљен поводом 10 година од оснивања организације, а затим је и одржана презентација о хуманитарном раду на подручјима где живе угрожене српске породице. 

Такође је представљен и план активности за 2017. годину, укључујући и организацију турнира ”Тројка из блока” на више локација у Норвешкој. Након презентације и филма, уследило је дружење пропраћено аперитивом.


Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе Норвешка

Велику захвалност дугујемо парохији Св. Васијила Острошког на уступљеном простору као и члановима српског друштва ”Рас” из Осла на помоћи при организацији догађаја.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260546

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png