Светосавски пикник у Аустралији
01 02 2017

Хуманитарна организација Срби за Србе
наставља свој добротворни рад на седмом континенту - на Светосавском сабору у Елејну, који је одржан у недељу 29. јануара, представљени су деценијски рад и успеси, а прикупљено је 380 аустралијских долара! Вредни волонтери годинама предано раде и јачају идеју СРБИ ЗА СРБЕ широм Аустралије.

Представници организације у Аустралији већ други пут у овој календарској години подижу своје средине на ноге и буде дух братољубља и доброчинства!

Овом приликом упућујемо захвалност донаторима: 

Слободан и Андреа Јовановић - 50$
Ненад Ракић - 30$
Драган Стојановић - 50$
Јовица Манузић - 50$
Дејан Драшковић - 50$
Сањин Ивановић - 50$
Зоран Ћурчић - 20$
Бели - 20$
Вељко Јакшић - 20$
Јелица - 10$
Ружа Топић - 20$
Анонимно - 10 $

Два представљања за само месец дана најављују успешну годину, и праве велике кораке ка званичној регистрацији у Аустралији, са којом ће се хуманитарни рад подићи на виши ниво, и након чега ће бити помогнуто још више угрожених српских породица широм Балкана!

СРБИ ЗА СРБЕ
АУСТРАЛИЈА

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260545

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png