Крофна журка у Виндзору за СЗС
03 02 2017
http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win3.jpg
Када наши дугогодиши пријатељи Дара Гидак, Ен Дуби и Љиљана Сикман имају идеју, магичне ствари се десе! У недељу, 22. јануара 2017. године, ова сјајна тројка је припремила своју прву Крофна журку у подруму цркве Грачаница у канадском граду Виндзору. Овај догађај прикупио $635.15 донација за организацију Србе за Србе из Канаде.

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win1.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win5.jpg

Одмах после Свете литургије и непосредно пред годишњу скупштину ЦШО Грачаница Виндзор, пријатељи и породице ове парохије су уживали домаће крофне и тако поново помогли хуманитарну организацију, чији рад су већ једном подржали.

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win6.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win2.jpg

Подсећамо да су прошле године Срби из Виндзора донирали $60,000 организацији Срби за Србе за помоћ породицама с поплављених подручја Србије и Републике Српске. 11 породица и 59-оро деце су добили помоћ захваљујући овој великој донацији.

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win7.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Kanada/2017/Krofne/win8.jpg

Хвала Дари, Ен, Љиљани, протиници Жељки и кћеркама, волонтерима и донаторима који су подржали Крофна журку. Заједно сте дали пример, још једном, када се Срби удруже, дивне ствари се дешавају. Живели!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260549

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png