Срби за Србе код Митића на Умци
27 02 2017

Извештај: СЗС Београд /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе су 22.02.2017. посетили шесточлану породицу Митић из Умке. Дочекали су нас осмеси најмлађих чланова Данице (6), Софије(4), Михајла(2), Николаја (4 месеца) и њихови родитељи Слободан и Јелена. Идиличан живот прекинуле су велике поплаве, са чијим последицама не могу сами да се изборе.


Влага која почиње све више да се шири у купатилу

Митићи су некада живели у граду, а онда су одлучили да продају кућу и нешто земље и да се преселе на Умку. Планирали су мирнији живот и здравије окружење за своју децу. Слободан и Јелена, која је на породиљском, су запослени и породица се издржава од њихових плата. Вредним радом и трудом боре се да остваре своје снове, али су их у свему омеле велике поплаве 2014. године.


Пукотине настале од подземних вода и кишнице

Кућа је, након поплава 2014. године, почела да има проблеме са водом и влагом. Подземне воде праве проблем јер се сливају са брда ка кући и како терен није издрениран праве проблеме, улегнућа и  пукотине на више места. Влага се врло брзо шири и уколико се не санира хитно, може да направи здравствени проблем најмлађим члановима породице. 


Пукотине настале од подземних вода и кишнице

Да би се зауставило даље пропадање куће потребно је урадити дренажу терена и санирати влагу. Позивамо вас да се укључите и помогнете Митићима да избегну даље пропадање куће.


Породица Митић испред свог дома у Умци

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312478

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png