СЗС обишли Челебиће код Кикинде
03 04 2017

Извештај: СЗС Нови Сад /ФОТО ГАЛЕРИЈА//ДОНИРАЈТЕ//СМС НА 7763/
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе су посетили породицу Челебић из Нових Козараца крај Кикинде. Породица броји осморо чланова: отац  Бранко, мајка Десанка, деца Аница (30), Милица (19), Гојко (18), Бранислав (17), Иван (8) и Аницина ћерка Марија (10). Мајка је недавно оперисана и није у могућности да обавља редовне кућне послове.


У разговору са породицом Челебић


Најмлађи Челебићи

Породица живи од социјалне помоћи и повремених надница које зарађује глава породице, отац Бранко и синови Гојко и Бранислав.


Веома лоше стање купатила породице Челебић

Кућа у којој Челебићи живе је у изузетно лошем стању, али пуна љубави и слоге. Жеља им је да оспособе купатило и гаје своју стоку.


Породични дом Челебића

Око куће имају мало земље коју обрађују и трошан помоћни објекат за који су прикупили нешто материјала и планирају да га ускоро обнове како би у њему гајили стоку.


Део трошног објекта који се наслања на кућу


Чланови породице Челебић

Волели би да ускоро имају своје козе које би им помогле око егзистенције. Отац Бранко издржава породицу одлажењем у наднице када за то има прилику али би највише волео да гаји стоку и на тај начин оствари трајније приходе.


Млађи део породице Челебић


Срби за Србе са најмлађим Челебићима

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260535

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png