Помогнути Топаловићи из Шапца
10 04 2017
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t6.jpg
Извештај: СЗС Београд /РАЧУНИ/ /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је завршила акцију помоћи породици Топаловић из Шапца. Велику друштвену кампању је покренула Фондација Хумано срце Шапца, када је четворо малих Топаловића остало без мајке, и када су са оцем Владаном остали сами у селу Липолист, у неусловној кући и без основних услова за живот. Велики бол који је живот нанео овим малишанима, не може бити ублажен никада, бол за мајком је превелики, али време тече и све лечи. Много људи из целог света није остало равнодушно према судбини Вукашина (13), Вељка (10), Виктора (8) и Викторије (6) и помоћ је почела да стиже са свих страна. Врло брзо је скупљена велика помоћ, а од Хуманитарнa организацијa Срби за Србе помогла је Топаловиће у виду грађевинског материјала и мајсторских радова у укупној вредности од 675.222 динара за потребе доградње и реновирања породичне куће.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t13.jpg
У разговору са породицом Топаловић у новој дневној соби

Значајна средства обезбеђена су за прекопотребне грађевинске радове који ће упристојити кућу у којој живе Топаловићи. Од новца донатора организације Срби за Србе купљен је грађевински материјал и плаћен један мањи део мајсторских радова, док је Фондација Хумано срце Шапца обезбедила остатак средстава за други део грађевинског материјала и трошкове мајстора који су радове извели.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t3.jpg
Почетак радова на кући Топаловића у децембру 2016. године

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t8.jpg
Завршени радови на изградњи породичне куће

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t7.jpg
Најмлађи Топаловићи испред своје дограђене куће

Данас са поносом обавештавамо јавност да су радови завршени и да је кућа реновирана. Показали смо малим Топаловићима да нису сами, и да никада неће бити сами - добри људи већ дуго времена воде рачуна о њима, обезбеђују им храну и основне потребштине, а сада им је обезбеђена и кућа за симболични нови почетак и сигуран кров над главом.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t16.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t14.jpg
Нова дечија соба за мале Топаловиће

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t12.jpg
Проширена и реконструисана кухиња

Живот их није мазио, али мали Топаловићи имају много савезника из целог света! Живот и даље, а добри људи су ту да им помогну да им живот протече са што мање брига! Хвала свима у име најмлађих Топаловића!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t15.jpg
Mала Викторија добила је своју дечију собу

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t11.jpg

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све донаторе, чланове и пријатеље организације широм света да ПОДРЖЕ нове акције помоћи социјално угроженим породицама и њиховој деци широм Балкана!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Topalovic/t9.jpg
Породица Топаловић са представницима Хуманитарне организације Срби за Србе и Фондације Хумано Срце из Шапца испред свог реновираног дома

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260534

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png