Прва „Тројка из блока" у Канади
11 04 2017

Канада је отворила шесту сезону Тројке из блока! 1. априла у Бурлингтону одржан је први турнир у брзом шутирању тројки у 2017. години, уједно и први турнир у Канади! Велика мисија јединственог светског спортско-хуманитарног спектакла почела је шесту сезону величанствено – 103 шутера, преко 300 гостију и прикупљених 15.499 долара! На крилима канадског успеха настављамо у нове победе широм света! Прошле године отворили смо врата Црне Горе, Швајцарске, Немачке и Аустрије, а ове године отворена су велика врата велике Канаде!

Наши Срби са далеког северноамеричког континента већ годинама брину о угроженим породицама широм Балкана и шаљу значајну помоћ. Тројка из блока дошла је као круна вишегодишњег пожртвованог добротворног рада огранка Хуманитарне организације Срби за Србе у Канади. Велико интересовање за први турнир у овој земљи, нашло је одговор у великој помоћи за једанаесточлану породицу Миловановић из Лознице!

Овој дивној породици која има деветоро деце, а која живи у великим проблемима, почели смо да помажемо прошле године кроз Тројку из блока у Тршићу и уз помоћ Хуманитарног дербија навијача одржаног у Лозници. Велики проблеми ове породице пробудили су дух братољубља и доброчинства у много добрих људи, а сада је и Канада показала да брине о њима!


Највише аплауза било је за најмлађе тројкаше

Спортско-рекреативни центар Хабер био је премали да прими све заинтересоване који су желели да подрже премијерну канадску Тројку из блока. Отац Јован Марјанац поздравио је дивни скуп и благословио напоре Срба у расејању, који свим срцем помажу угрожене породице у отаџбини. Отац Јован и ђакон Радован Кодић очитали су молитву и са поуком да је доброчинство милије Богу од свега другог, турнир је званично почео!

Водитељи програма били су изузетно шармантни и духовити Јован Бркић и Даниел Озимковић, а диџеј Невен Вујиновић (диџеј Екстра) размрдао је наше тројкаше, и својом музиком их позвао на наставак дружења у Кафеу Скаут.


Велика подршка – Делије Онтарио

Тројка из блока подигла је Онтарио на ноге! Велики број поносних спонзора укључио се у овај пројекат, и свима им од срца захваљујемо у име најмлађих Миловановића! Наши поносни спонзори били су: ReSource Group Canada, Sobotec Ltd., Bibico Electric, Resource Recycling, Smithwood Construction, AC Tesla, Radisson Manufacturing, Delta B Electric, Gala Bakery, Tino Brelak Mortgage Broker, Velez Constructors Inc., Etno Bar & Grill, Mortgage Specialist Miloš Dolibić, RPR Enironmental Inc, Mike Brkovich, Herceg Networks, INetTV, Fancy Kafana, Sportska škola Junak, Brian Mitchell, Slobodan Bobi Vuković, Scout Cafe, Golden Flame, Natasha Chase Creative (Photo & Video), Vesti, RTS in Canada и Toronto Novine.

Значајна помоћ стигла је и од техничких спонзора који су обезбедили воду, сокове и храну за волонтере и организаторе.

Наш поносни медијски спонзор РТС направио је сјајан прилог о Тројци из блока у Бурлингтону, који можете погледати ОВДЕ (од шестог минута креће репортажа о турниру):

Најбољи шутери у Канади били су Игор Трбојевић, који је освојио златну медаљу и пехар Тројка из блока, Марио Чаушевић, са заслуженим сребром, и бронзани Младен Јокић! Честитамо шампионима, и честитамо свим људима доброг срца који су помогли да добијемо истинске победнике канадске Тројкедеветоро малих Миловановића!


Сребро, бронза и злато из Канаде

Успех премијере никога није оставио равнодушним, па се већ праве планови за нове турнире и нова добротворна окупљања која ће променити животе социјално угрожених породица широм Балкана на боље!


Спортска школа Јунак

Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!


Учесници и организатори турнира Тројка из блока у Канади

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260541

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png