Помогнути Мијаљевићи из Новог Пазара
13 04 2017

Извештај: СЗС Београд /РАЧУНИ/ /СМС НА 7763/ /ДОНИРАЈТЕ/
Хуманитарна организација Срби за Србе овог пута помогла је породицу Мијаљевић из Новог Пазара. Породицу коју чине 11 чланова прадеда Милић, деда Раде, баба Славица, њихова деца Надежда, Јелена и Златко са супругом Милицом и децом Александром (4), Страхињом (6) и близнакињама  Кристином (8) и Катарином (8) обишли смо крајем јануара. Помоћ се огледала у набавци грађевинског матаријала укупне вредности од 88.659 динара.


Стање дневне собе приликом наше прве посете


Близнакиње Кристина и Катарина са братом Страхињом и сестром Александром у сређеној дневној соби

Захваљујући донаторима успели смо да за мало више од два месеца прикупимо и испоручимо помоћ која се огледа у виду ламината, кошуљице, плочица и да ангажујемо мајсторе коју су извели потребне радове да би Мијаљевићима обезбедили још једну просторију за живот и рад. 


Изгелед дневене собе у јануару 2017. године


Тренутно стање дневне собе

Сада Златко са супругом и децом има адаптирану собу у којој могу да проводе време и која ће да служи као кухиња и дневни боравак. Иначе деда Раде који је радно неспособан јер је оперисао тумор, исказао је братољубље и преузео је пре скоро годину и по дана на себе старатељство и бригу о првом комшији, момку Радошу, за кога је и на нашој фејсбук страници објављиван апел за помоћ.


Најмлађи Мијаљевићи 


Породица Мијаљевић у дневној соби која сада може да се користи за живот

Захваљујемо се донаторима и свим људима добре воље који прате и помажу рад и идеју Хуманитарне организације Срби за Србе.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260538

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png