СЗС посетили Поповиће код Обреновца
17 04 2017

Извештај: СЗС Београд /ФОТО ГАЛЕРИЈА//ДОНИРАЈТЕ//СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе посетила је крајем марта породицу Поповић из Великог поља крај Обреновца. Радмила и Ивица живе са четворо деце, а поудавали су и поженили још петоро деце! Милош (25), Александра (19), Ана (15) и Марија (9) живе са мамом и татом у кући коју је породица купила на кредит који и даље отплаћује.


У разговору са породицом Поповић

Отац Ивица ради у комуналном, али без дечијег додатка и са социјалним примањима, без струје која им је искључена због дугова, а са великим месечним издацима за кредит - свакодневница ове породице далеко је од добре.


Пилићима (у кутији) је најтоплије поред шпорета на дрва


Живина коју узгајају Поповићи

Имају 16 ари земље где саде за своје потребе, а узимају у најам још један хектар и позајмљују машине с којима обрађују. Имају свињу, патке и кокошке, али штала им није у сјајном стању - потребно јој је потпуно сређивање и томе се надају на лето.


Ивица и Радмила са својом децом

Жеље које су изразили су: два кауча, 1 крава, 4-5 коза и 3-4 овце. Уз помоћ донатора Хуманитарне организације Срби за Србе из целог света, ове скромне жеље лако се могу остварити!


Срби за Србе са породицом Поповић

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19260530

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png